Winnö IF 2014

Winnö IF 2014

tisdag 18 december 2012

Alliansen del två

Dags att spela match igen i Alliansen.
Lag 1 gick vidare till andra omgången genom att avfärda Viby enkelt med 3-0, dom behövde inte ens spela för Viby drog sig ur med bägge sina lag. Ser tufft ut för Viby inför nästa år med tanke på att många verkar ha slutat, men dom har åtminstone en tränare och det är mer än vad vi har. Det kanske ordnar sig för dom, vem vet.
Apropå tränare så kanske vi äntligen har en på gång nu, mer info kommer senare.

Lag 2 får försöka igen i andra chansen. Det blev förlust i första matchen mot ett ganska duktigt Degeberga som jag gissar hade sitt första lag. Stryk med 6-4 var inte mycket att säga om, dom var bättre och vi kom inte upp i normal standard om vi nu har en sådan.

Det har blandats rätt friskt i våra lag och inget av lagen är "toppade". Vissa i laget hade gärna sett att vi gjort så men med tanke på att vi inte har någon tränare som tar ut laget så får det bli så denna gången. Det kommer fler år som vi kan vinna Alliansen.

Lagen denna omgång ser ut som följer:

Winnö IF 2 - Sölve BK 1

Lördagen den 22/12 samling kl. 11:00, match 12:05.
  
Rado
Fredde F
Thomas
Robin
Jens M
Matte
Emil R
Fredrik O
Svensson

Winnö IF 1 - Hässleholms IF 2


Torsdagen den 27/12 samling kl. 18:00, match 18:55.
  
Ola
David
Håkan
Macke B
Macke F
Anton H
Jem
Emil V
Joel

Det ska sägas att det har varit väldigt jobbigt att få ihop spelare till de bägge lagen. Juletider är verkligen inte den ideala tiden för att spela fotboll, många jobbar eller är iväg och det är ett rejält pusslande för att få ihop två lag. Vår trupp är inte heller världens bredaste så då blir det ännu tuffare. Jag kan definitivt förstå varför vissa lag fått lämna WO, särskilt om man även tappat många spelare under frimånaden. Som tur är gjorde inte vi det men vi fick heller inga nya.



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar