Winnö IF 2014

Winnö IF 2014

torsdag 21 juni 2012

Tredje raka segern

Det har vänt ordentligt efter den otäcka förlust raden på fem matcher, glädjen är tillbaka (förståligt) och viktigast av allt från min synvinkel är att försvarsspelet sitter! Vi har slutat slarva och gör det vi ska!
Matchen mot Knislinge blev spelmässigt inte av samma klass som vi visat mot Kiaby och Kamp, men vad gör det när energin fullkommligt sprutar ur öronen på spelarna!
Vi får en kalasstart i matchen, Fredrik Frank gör ett av årets snyggaste mål när han tar sig förbi tre gubbar centralt och lossar bössa från 20-25 m, rakt upp i vänstra krysset!! Första halvtimmen är vi klart bättre och borde gjort något mål till, Knislinge verkar lite slöa för dagen men reser sig i slutet, sista kvarten vinner man mitten och kan skapa ett par fina inläggslägen men lyckas ej komma på bollarna. Lite oroligt i paus då vi känner att Knislinge tagit över lite och bestämmer oss för att bli aggressiva igen, det är dock lättare sagt än gjort.
Knislinge fortsätter vinna bollar och skapar några hörnor, 56-58 min avgörs matchen. Knislinge nickskarvar en hörna som Kalle räddar på mållinjen och i anfallet efter nickar Ola in 2-0 och tunga huvuden i Knislinge som tappar allt efter det och vi kan ganska enkelt kontrollera sista halvtimmen och visst borde vi gjort båda 3 och 4 men det räcker ju att göra fler än motståndaren för att vinna de där tre poängen!

Noterbart:

' Ola nickade bollen imål

' Joel gjorde en klockren debut (Johan är duktigt petad)

' Bonde grillade, räknade med att alla åskådare skulle äta två korvar...således frukost till mig över :)

' Knislinge visade upp sura miner bland spelare. ledare och publik....



Plusligan idag blir unik!


+++ Fredrik Frank, fenoment Frank har fått självförtroende, var en mardröm för knislinge igår och målet var klass


++ Ola Karlsson, gör det jättejobb och kan liknas vid Dirk Kuyt, nickar in tvåan


+ Backlinjen: Kalle Bengtsson, Matte Åkesson, Robin Bjälkenborn, Fredrik Olausson, nollan i andra matchen och det var backlinjen som höll knislinge borta när vi tappade mitten, försvarspelet, positionsspel blir bara bättre och bättre !!!

Håkan Hellberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar