Winnö IF 2014

Winnö IF 2014

lördag 16 juni 2012

Två raka segrar !

Vi följer alltså upp Kiaby segern, med en om inte bättre match och solklar seger, 4-0 mot Kamp och det akuta poängbehovet är för tillfället bortblåst. Oerhört jämt i tabellen som väntat även om Viby och Näsby har ryckt, mer om det i halvtidskrönikan...
Match mot Kamp och vi hade en ganska god idé hur vi skulle spela för att ta de tre viktiga poängen. Man kan ju säga att det klaffade ganska bra och att vi läste bort deras skyttekung Hafström efter knappa halvtimmen.
Målen:
1-0 på frisparksretur, Ola klipper till och Rado hugger på returen (21min)
2-0 Ola kommer igenom till vänster skuter mot bortre och kamp spelar trycker in den i eget mål, hårt pressad av Thomas (29)
3-0 Robin på straff, efter att F.Frank blivit nerdragen (59)
4-0 Mönsteranfall där Rado spelar snett/snett inåt och David dunkar dit den. (88)


För andra matchen irad gör vi en kanonmatch, vi hittar verkligen rätt balans och positionspelet börjar klaffa riktigt bra. Offensivt hittar vi också lösningar som man bara kunde drömma om för några veckor sedan. Nu gäller det att vara ödmjuka i fortsättningen, dock måste vi förstås tro på det vi gör !

Att ta bara ta ut tre spelare i plusligan blir sjukt svårt när sås många gör så mkt bra i samma match, backlinjen gör det riktigt bra både försvarmässigt och deltar i offensiven, hade kunnat skriva om allt och alla men vi får inte glömma att det bara är en seger, som bara ger tre poäng i :) :)


Plusligan:


+++ Micke Olsson, är överallt och vinner allt, kryddar det med ett bättre passningspel än tidigare


++ Fredrik Frank, vilket hot han var igår, Kamp fick panik när han kom rätt och försökte med allt, det kostade en straff...


+ Radomir Stanic, ligger bakom två mål och springer trots att han inte orkar, det är VILJA !!

Håkan Hellberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar