Winnö IF 2014

lördag 18 augusti 2012

Förlust mot Sibbhult

En förlust utan undanflykter, allvaligt talat var det klasskillnad. Sibbhult visade upp ett spel som de inte visade senast. De rullade boll och löpte, ja satan va de sprang. Deras Högerback måste avverkat milen plus några km till.... De spelade sig till chanser första 60 utan att vi var med i matchen. Vi hade tur och fick en straff redan i fjärde minuten sedan bollen tagit på en sibbhultshand. Anton satte den säkert. Men det var första gången vi ens var nära deras straffområde, Sibbhult fullkomligt spelar ut oss i första halvlek och leder "bara" med 2-1 i paus. De rivstartar i andra också och gör 3-1 snabbt och skapar ytterliggare chanser. Om det sedan är lite oro och trötthet som kommer in i bilden vet jag ej, men plötsligt är Sibbhult tvåa i de situationer de vunnit hela tiden och från nästan ingenstans gör Matte 2-3 målet...
Nu är det lite kaos i Sibbhult, vi har två halvchanser, Frank ett skott som deras mv räddar och Anton som försökte böja in bollen från bortedelen av straffområdet, men det är Sibbens dag, man ställer om snabbt och dödar matchen med 5 min kvar, 4-2. Lite onödigt att sedan släppa 5-2 efter dåligt arbete i sista minuten.
Sammantaget sätt: Visar Sibbhult detta spel framöver så lär de ganska enkelt klara sig kvar i sexan !

Plusligan:
+++ David Andersson, är en av få som hinner med i försvarsarbetet idag och delaktig att vi kommer tillbaka

++ Matte Åkesson, håller ihop den ny kompanerade backlinjen, inte lätt när 3 av 4 sedan sist är borta.

+ Filip Ahlström, 15år hoppar in med 25 kvar och visar ingen respekt alls. Utmanar och visar prov att han är mogen för A-lags spel !!!