Winnö IF 2014

torsdag 16 augusti 2012

Seger i ångestmatchen....

Vi slog tillbaka Rinkaby med 2-0 efter 0-0 ipaus.
Tycker vi verkligen tog tag i det från början och första kvarten har vi ett bra grepp om det och skapar 3-4 riktigt bra chanser. Passningspelet är dock idag under all kritik, och då kvittar att vi ligger rätt och bryter bollar på mitten eller när Rinkaby är på väg fram. Ställningskrig sista halvtimmen av första dock tycker ja att vi står för de fåtal halvlägen som skapas.
Andra halvlek och fokus ligger naturligt på att höja kvaliten på passningspelet, lite bättre blir det, men mycket pga det som händer ca tio minuter i andra när Rado nickar in en frispark från David och sedan en Rinkaby spelare får direkt rött kort efter en vårdslös nedsparkning, från sidan ser det faktiskt helt ut att vara en totalmissbedömning av Rinkabyspelare som kommer helt fel in i det. Det röda kändes kanske lite hårt men dock farligtspel så kanske var det rätt ändå. Stämningen på planen var hetsk ett tag och Både jag och Ekewald tillkallade domaren och frågade om vi kunde ta 30sek paus och lugna det, men det fick vi ej, dock räckte det med denna paus, för spelarna rannsakade nog sig själva. Med kvarten kvar nickar Robin in 2-0 på hörna från David och matchen dör...

Plusligan:
+++ Robin Bjälkenborn, kung i försvaret, gör mål, driver på och lirar dessutom i 60 min med stukad fot!

++ Micke Olsson, var energin kommer ifrån vet jag inte men han springer och springer

+ Fredrik Frank, är en ständigt jobbig spelare att möta, skapar hela tiden och deltar bra även i försvarsspelet.