Förlust blev det alltså i helgen mot Kiaby.
Kanske inte helt oväntat, Kiaby är ett mycket bra lag med en spelstil som vi har väldigt svårt för.
Det känns som dom är väldigt samspelta med ett lag som är i det närmaste oförändrat de senaste fem åren.
Möjligt jag har fel men man verkar alltid möta samma lag varje år.
Kan nog tala för de flesta i Winnö när jag säger att vi hoppas slippa möta dom nästa år igen.
Mycket märkligt att dom inte gått upp de senaste åren för dom känns för bra för sexan.

Kiaby leder med 2-0 efter första halvlek.
En halvlek som är deras till största delen, vi presterar inte mycket medans dom spelar snabbt och aggressivt.
Vårt sargade lag för dagen får också ett stort avbräck när Fredde Frank går ut efter fem minuter, feber satte stopp för vidare spel.
Vi skapar inte mycket, inte dom heller iofs men deras spelövertag är hyfsat stort.

Andra halvlek flyttar vi fram lite vilket inte leder till så mycket i början.
Kiaby hinner göra både 3-0 på straff och 4-0 på ett märkligt långskott som letar sig i mål, innan vi börjar komma igång.
Hamza reducerar efter en frispark av David, strax efteråt gör David själv 2-4 på pass från Granit.
Vi spelar bra nu, kanske har Kiaby slappnat av lite med sin stora ledning, blir ofta så.
Närmare än så kommer vi dock aldrig så det hinner inte bli spännande innan domaren blåser av.

Vi saknade tyvärr en heldel folk till denna matchen.
Tror nog inte det hade hjälpt ändå för dom lyckades vinna utan att ens sätta in André Sellgren, deras kvicke anfallare.
Det hade möjligtvis blivit jämnare spelmässigt men som sagt, vi har det alltid tufft mot Kiaby.

Näsby hemma nästa match, då ska vi förhoppningsvis vara tillbaka i vinnarspåret igen och med de flesta saknade spelarna tillbaka.