Winnö IF 2014

måndag 14 april 2014

Premiärseger!

Det blev precis som vi hoppats seger i premiären, en stensäker sådan också. (coachseger enligt tränarna)
Det var egentligen aldrig något snack om det och segersiffrorna borde varit större.
Fyra-noll blev resultatet.

Hela första halvlek är riktigt bra, vi spelar med hög press och skapar ganska mycket, samtidigt som Köpinge inte har ett skott på mål.
Ett-noll gör Hamza i den tionde minuten, Ola slår ett inlägg längs marken som stöts i mål enkelt.
Matte sätter 2-0 på straff fem minuter senare efter att Fredde Frank blivit fälld. Att backen som fäller honom bara får gult och inte rött kort känns mycket märkligt, det var inte det enda märkliga domslutet i denna matchen ska tilläggas.
Tvåmålsledningen står sig till halvtid, vi borde gjort några till men missar alldeles för lätt ibland. (Ola Carlsson)

Andra halvlek och vi inleder mindre bra.
Vi tror nog att vi ska vinna för enkelt och släpper skärpan helt.
Det tar en kvart-tjugo minuter innan vi tar kommandot igen och sen rullar det på med 3-0 genom Thomas och 4-0 av Fredde Frank.
Det sista målet är riktigt snyggt, Ola slår ett inlägg med högerdojan! som Fredde nickar hårt i mål. Det är nog första gången någonsin som Fredde haft nytta av sitt huvud.

Säker seger som borde blivit större.
Köpinge ska ha beröm för att dom kämpade hela matchen på ett bra sätt, tyvärr lär dom antagligen få ett tufft år om de inte får några nyförvärv under säsongen.