Winnö IF 2014

tisdag 17 juni 2014

En pinne mot Everöd

Hemmamatch mot ett Everöd som vi slog med 4-2 i bägge matcherna förra året. Det anmärkningsvärda i dom matcherna var att vi låg under med 2-0 i båda men vände.
I bortamatchen var vi totalt utspelade i första halvlek dessutom, en av de värsta halvlekar jag upplevt faktiskt.
Ny match nu och nya förutsättningar.

Det var ingen vidare match som spelades, inget av lagen gjorde en jättematch precis.
Everöd verkade sakna några spelare med tanke på att deras spelande tränare Ola Axelsson stod i mål.
Stort avbräck med tanke på att han är en av deras bästa ute på plan, han gjorde det dock även bra i mål visade det sig.

Everöd blir det enda laget att göra mål i första halvlek, återigen tveksamt försvarsingripande från oss vilket har skett några gånger i år innan.
I andra kvitterar Macke Berg på en frispark från kanten som blir ett mellanting mellan skott och inlägg, ingen rör bollen så den seglar in i det bortre hörnet.
Ett lika slutar matchen och det är ett helt rättvist resultat som jag tror bägge lagen är ganska nöjda med.

Domaren måste nämnas också.
Man skickar ut ett domarteam där man sätter traktens bäste domare, Krister Lindgren, på linjen och låter en kille som viftar med korten som om det vore det roligaste i världen vara huvuddomare.
Tydligen dömer denna domare upp till division fyra och är han lika het med korten där så måste han snitta minst fem utvisningar per match.
Som ni förstår tyckte jag han var värdelös, han gör inget som påverkar resultatet i denna matchen men ser till att vi har tre man avstängda till nästa.
Han klarar inte av minsta lilla ifrågasättande utan drar bara upp kortet direkt, inte ens efter matchen klarar han av att motivera sina beslut.
Vet mycket väl om att det är svårt att döma och det är svårt att hitta folk som vill men har man Lindgren att tillgå så sätter man honom på plan och inte längs kanten, stort slöseri med resurser anser jag.