måndag 9 juni 2014

Vinst & förlust igen

Samma sak som senast, två matcher spelade, en vinst och en förlust.
Vi börjar med Brösarpsmatchen eftersom den spelades först.
Andra matchen i rad som jag missade men enligt rapporter spelade vi hyfsat, seger med 3-2 och mer behövs inte för att bärga de tre poängen.
Vi gjorde ingen jättematch men spelade inte heller dåligt, Brösarp är en knepig motståndare så det var viktiga poäng som togs på hemmaplan.
David, Hamza och Fredde Frank var målskyttarna för oss.

Borta mot Edenryd var det inte lika roligt.
Vi slog dom förra året med 3-0 hemma och 5-0 borta så dom var nog ganska revanschsugna.
Ska säga direkt att vi gör ingen dålig match spelmässigt däremot släpper vi in alldeles för enkla mål.
Ett-noll nästan direkt till hemmalaget, kvittering av Ola strax efter och matchen kändes vidöppen.
Det slocknade dock snabbt när Edenryd gör både två-, tre- och fyra-ett innan pausen.
Åtminstone tre av de målen är bjudningar från oss.
Domaren missade också att ge oss årets tydligaste straff men sånt är livet ibland.

Vi spelar upp oss i andra, tätar till bakåt lite bättre och vinner andra halvlek med 2-1 men förlorar matchen med 5-3.
Hawaiifotboll beskriver denna matchen bäst då bollen bara for fram och tillbaka och med mittfältare som knappt fick röra bollen.
Rättvis seger för Edenryd men i överkant då fyra av de fem målen är bjudningar från oss.
Tobbe gjorde två av våra mål och Ola ett.