onsdag 25 april 2012

Otroligt!

Här kommer nu en väldigt försenad matchrapport från vår senaste drabbning.
Vi hade hemmapremiär i söndags och det var Gärds Köpinge som vi skulle försöka besegra.
Gärds Köpinge, som förlorat sin premiär mot Kristianstad Bois med 3-2, kom till Winnö för att försöka ta sina första poäng.
Dom såg väldigt taggade ut på uppvärmningen så det verkade bli en tuff match.
Inledningsvis var dom också rejält heta och efter en kvart tog dom ledningen med 1-0.
Solklart offsidemål av Torbjörn Nilsson, att inte junioren på linjen vinkade är ett smärre mirakel, men så var det och därför låg vi under.
Det var absolut inte orättvist dock, dom var bättre än oss första kvarten men efter det var det vi som tog över.
Chans på chans radades upp men bollen ville inte in, tyvärr.
Ett-noll stod sig till halvtid.
I andra halvlek ljuger jag inte om bollinehavet var minst 70-30 till oss. Jag har aldrig varit med om, någonsin, att vara så överlägsna utan att lyckas göra mål.
Det kändes verkligen som att vi aldrig skulle få något mål.
Men med tio minuter kvar drar Thomas Persson en halvvolley med vänstran strax utanför straffområdet som letade sig in.
Rättvisare mål har aldrig gjorts men ett till, eller t.o.m tre till hade varit ännu mer rättvist.
Tyvärr blir det inga fler mål så 1-1 blir slutresultatet.
En stor eloge till Köpinges försvar och målvakt, om det inte varit för deras storspel så hade vi vunnit med ett par bollar.