Winnö IF 2014

söndag 1 april 2012

Burgare till Tomas !!

Degeberga var motståndet, en svag doft av sprit i omklädningsrummet innan match är förstås inte optimalt, men när man själv pressat fram flytten av matchen från Lördag till Söndag pga Kvartsfinalen i Arenan... får man väl stå sitt kasst :)
Matchen då ? Vi har verkligen börjat hitta rätt i försvar arbetet och i pressen. Degeberga släpps igenom noll ggr i första halvlek. Däremot kunde de skjuta från 25-30m och två skott resulterade i två mål, liknande varandra en båge strax under Johan´s ribba. Vi skapar väl inte heller direkt något, Alex får ett hyfsat läge och Calle ett från ganska dålig vinkel. I andra halvlek, kommer Alex fri blir kapad av deras mittback som utvisas, tyvärr var det utanför straffområdet och frisparken blev det inget av. Degeberga får förstås sätta in en ny mittback eftersom det är träningsmatch. Vår första kvart i andra är riktigt bra, att vi inte får in bollen är ett mirakel. Och det är här burgaren kommer in... Jens och Tomas slog vad om en burgare, Jens lyckades komma i friläge skjuta i stolpen, tar sin ingen retur från 3m och skjuter över. Tyvärr skadar sig Jens (baksida) och tvingas bryta men strutar Tomas i som i slutet rinner igenom och sätter 1-3 målet :
200gramare med ost i potten !
Matchen ihelhet, vi tappar tålamodet efter 15 i andra och att det var första gräsmatchen märktes, svårt att få med bollarna i bra lägen och lite halvtaskigt passningsspel ibland. Vi vågar inte heller riktigt ta ansvar, utan lämnar gärna bollen till någon annan.
Dagens plus till:
+++ Robin Bjälkenborn
Sätter inte en fot fel och retade skiten ur "Banne" som inte lyckades med något förren Robin tvingades byta
++ David Andersson
Håller ihopa mitten på ett bra sätt och ger Rado(i 1a) och Tomas (i2a) chansen att vara lite friare
+ Tomas Persson
Kommer in i andra och är klart delaktig i att vi skapar chanser, att han sen vann sin burgare avgjorde i valet i plusjakten