Hemmamatch mot Everöd som vi slog efter en lysande comeback i våras. En viktig match eftersom nästan alla lag bakom oss hade vunnit eller tagit poäng i sina matcher.

Vi inleder ungefär som vi brukar, det vill säga ganska dåligt.
Egentligen kan man säga att vi inleder fruktansvärt uselt.
Everöd spelar iofs bra men vi bjuder inte på något motstånd alls.
Två-noll till bortalaget efter fem minuter är inte vad man kallar en drömöppning och det kändes som om det skulle sluta med storförlust.
Lyckligtvis jobbar vi oss tillbaka och lyckas reducera med tio minuter kvar av första halvlek genom Fredde Frank.
Det känns som vi börjar ta över i spelet också och med tanke på vändningen i våras så känns det som det kan gå igen.
Everöd känner nog en viss skräck för en repris från då också.

Vi kör på i andra som vi avslutade första.
Efter ett tag kvitterar vi, målet görs av mig på en hörna och det hör inte till vanligheterna. Jag brukar göra ett om året, så nu var de med gjort.
Vill inte skryta men det var nog det snyggaste målet i serien i år. ;)
Tre-två kommer strax efter av Rado och Everöd känns knäckta.
Fredde Frank avslutar med att göra 4-2 med tio minuter kvar och reprisen från i våras är fullbordad.
Måste nämna Joel med som gör en väldigt bra och viktig räddning vid ställningen 3-2, där avgjordes nog matchen.

Härlig seger som ger oss lite andrum i tabellen.
Starkt att komma igen ännu en gång vilket visar på en stor lagmoral.
Everöd måste se oss som sin värsta mardrömsmotståndare men det är mycket tillfälligheter som ger oss de bägge segrarna.
Det kunde egentligen gått hur som helst i bägge matcherna och Everöd är ett mycket bra lag.