Winnö IF 2014

söndag 19 maj 2013

Dålig dag på jobbet...

Ja då var man tvungen att sätta sig och skriva om denna matchen med. Känns inte speciellt inspirerande efter den något oväntade förlusten mot Viby.
Viby som bara gjort ett mål på fem matcher gjorde alltså två nu och tog sina första poäng.
Det var nästan samma läge förra året när vi mötte Rinkaby, då hade dom noll poäng och vi mötte dom i fjärde eller femte omgången och förlorade med 2-1 även då.
Vi snackade om att inte underskatta Viby innan matchen men det verkar som det blev så ändå.
Vår första halvlek är trots allt godkänd, vi leder med 1-0 och skapar våra chanser. Kanske är det så att vi alla känner i halvlek att detta kommer ordna sig och det där extrajobbet som behövs då uteblir.
Svårt att svara på men vi kommer inte igång riktigt idag, tyvärr.
Viby ska dock ha en eloge, dom spelar efter sina resurser och gör det bra. Dom har en duktig försvarslinje som ständigt står och matar långbollar på sina kvicka anfallare, vilket tillslut även ledde till seger.
Vi kan inte skylla på något, vi gör en dålig match och förtjänar inte segern.
Det finns inte mycket mer att säga än grattis till Viby och att vi får komma igen och visa vad vi egentligen kan mot Österslöv i nästa match.

Kagas plus:

+++ Ola Carlsson, gör vårt mål och kämpar på bra.

++ Johan Svensson, fick hoppa in i mål istället för Joel och gör det bra. Var nära att rädda straffen med.

+ Kalle Bengtsson, sliter på i försvaret förtjänstfullt.