onsdag 22 maj 2013

Lagmoral!

Österslöv borta och ett revanschsuget Winnö efter förra matchens dåliga insats.
Kändes som det var viktigt att vi kom in på rätt spår direkt och visade, inte minst oss själva, och alla andra att vi är bättre än senast.
Vi har spelat bra i egentligen alla matcher förutom mot Viby, så det var verkligen en bitter förlust.

Vi börjar bra i denna matchen, 1-0 efter cirka fem minuter, Alex kommer fri och lägger bollen över målisen till Fredde Frank som stöter in den.
Vi spelar fint också så allt känns bra.
Men trots att vi spelar bra så gör vi inga fler mål i första halvlek.
Österslöv gör däremot tre, alla efter mindre bra insatser av oss, det är slarv på alla målen och vi blir hårt straffade direkt.
Ola Carlsson är dessutom målvakt nästan hela första halvlek för Joel kunde inte komma ifrån jobbet.
Ola gör det bra och ska inte lastas för underläget men man känner alltid en större trygghet med Joel i kassen.
Ola gör bättre nytta ute på plan.

Andra halvlek och vi fortsätter spela bra, det är vi som för matchen så underläget känns lite märkligt.
Då kommer nästa kalldusch nämligen 4-1 till hemmalaget.
Matchen börjar kännas körd men vi slutar inte kämpa, tiden börjar dock rinna ifrån oss och ytterligare en förlust känns nära.
Tjugo minuter kvar och Fredde Frank reducerar, nu känns Österslövs duktiga försvar lite oroliga.
Vi maler på och gör både 3-4 (Thomas P) och 4-4 (Rado), det känns som vi är på väg att vända som mot Everöd.
Med fem minuter kvar kommer det stora läget, Fredde spelar in till en helt fri Ola Carlsson som nästan på mållinjen får bollen över ribban. Den studsade till precis innan skottet, oturligt nog.
Det är så nära men fyra mål på en kvart är kanske för mycket att begära.
Matchen slutar 4-4.

Vi hade givetvis helst vunnit idag och det känns som vi var mest värda en seger.
Vi visar en oerhörd lagmoral återigen och visar att vi aldrig ger upp.
Det är en fröjd att vara med om och bevittna, inget som vi i Winnö är kända för sen tidigare år.
Jag borde veta jag har trots allt spelat här i närmare tjugo år.
Nu ger vi allt för seger i nästa match mot Degeberga men det lär bli tufft antar jag.